Installatietechniek

Ontwerp en installatie van duurzame oplossingen

SLIM Installatietechniek uit Amstelveen ontwerpt en installeert duurzame oplossingen. Oplossingen waar u iets aan heeft, die lang mee gaan, energiezuinig zijn en goed voor het milieu en de gebruiker. Dat kan een uitdaging zijn, maar die gaan wij graag aan. We willen namelijk iets afleveren dat gewoon echt goed is.

Meedenken en adviseren

Als installateur werken wij voor particulieren, bedrijven en VvE’s. Van nieuwbouw waarbij we de installaties ontwerpen en installeren tot renovaties in bestaande bouw waarbij we toekomstbestendige installaties realiseren die de oude vervangen. Daarbij denken we altijd met u mee en geven eerlijk advies; is het nog goed? Dan laten we het zo. Kan het beter, dan adviseren we u dat ook.

Duurzaam, energiezuinig en toekomstbestendig

Betere installaties zijn wat ons betreft vooral duurzaam, energiezuinig en toekomstbestendig met aandacht voor de gezondheid in een gebouw. We zijn op de hoogte van trends en ontwikkelingen maar laten ons niet verleiden door de mooie snufjes van nu. In plaats daarvan kijken we naar de verwachtingen op de lange termijn. Zodat onze oplossingen ook later nog rendabel zijn en goed functioneren.

Ontwerp & Installatie

Als installatiebedrijf zijn wij breed inzetbaar in een ruime regio rondom Amstelveen. U kunt ons inschakelen voor onder meer het ontwerp en de installatie van

Ventilatie

Zoals WTW-units en mechanische ventilatie.

Sanitair

De voorbereiding van badkamers met leidingwerk.

Gas- en waterinstallatie

Voor een vakkundige, veilige installatie

CV-ketels

Vakkundige montage van energiezuinige cv-ketels.

Laadpalen

Een laadpaal voor de deur is handig. Bij uw bedrijf straalt het duurzaamheid uit. En sinds 2020 is het voor commerciële bedrijven of gebouwen zelfs verplicht om bij 10 of meer parkeerplekken, 10% daarvan te voorzien van een laadpaal. Kies dus ook voor een laadpaal thuis of op de zaak zodat u, uw medewerkers en bezoekers de elektrische auto kunnen opladen. Wij adviseren u daarin en zorgen voor een deskundige installatie van de laadpalen. Vanaf de voorbereiding van de meterkast tot en met het netjes achterlaten van de bestrating als we daaronder de bekabeling moeten aanleggen. De laadpaal testen we voor u waarna die geactiveerd kan worden.

Meet- en regeltechniek

Als elektrotechnische installaties goed op elkaar en op de bedrijfsprocessen zijn afgestemd, is de efficiency maximaal. Dat werkt prettig maar zorgt ook voor een hoger rendement van de aangesloten installaties. Bijvoorbeeld als de installatie de temperatuur in het gebouw regelt. Wij verzorgen ook de installatie van de elektrotechniek en regelen daarbij de afstelling ervan en maken het als u dat wilt, op afstand beheersbaar.

Wilt u ook een slimme oplossing of advies?

Als installatiebedrijf regelen wij de installatietechniek, dat spreekt voor zich. Wat uitzonderlijk is, is onze kwaliteit en service daarin. We garanderen dat de installatie werkt en dat we het netjes achterlaten. Wilt u ons advies of zoekt u een duurzame installatieoplossing voor uw pand? Vraag het ons en we zoeken ook voor u een slimme oplossing.