Warmte- en koudetechniek

Van airconditioning tot warmtepompen en ventilatie

Schone, frisse lucht in een gebouw is steeds belangrijker. Maar ook de temperatuur van die lucht. Of dat nu voor een kantoor is, een bedrijfshal of voor een ruimte die goed gekoeld moet worden. Wij weten hoe we de juiste lucht op de juiste plek in uw pand realiseren. Met warmte- en koudetechniek regelen we dat voor u van ontwerp tot installatie.

Slimme oplossingen voor frisse lucht in uw pand

Natuurlijk zijn er talloze mogelijkheden om te zorgen voor goede lucht in uw pand. Wij zoeken voor u de slimste oplossing. Een waarbij we rekening houden met de eisen van uw werkzaamheden en met de gezondheid van uw medewerkers of gebruikers van het pand. Maar ook een oplossing die geschikt is voor de lange termijn; een duurzame oplossing dus.

Duurzaam verwarmen met een warmtepomp

Duurzaamheid zoeken wij in zowel het rendement voor u, als in de houdbaarheid van de installatie en de impact op het milieu. Dat kan een warmtepomp zijn als manier om het kantoor, de school of een woningcomplex te verwarmen. Is een warmtepompsysteem geschikt voor uw locatie, dan kunt u ook de gehele elektrotechnische installatie aan ons overlaten.

Gezond binnenklimaat met luchtbehandeling en WTW

Een gezond binnenklimaat in uw pand krijgt u met luchtbehandeling en ventilatie. Wij zoeken voor u de meest geschikte manier en realiseren die vervolgens ook. Dat kan met een luchtbehandelingsinstallatie om lucht te reinigen, verwarmen of te koelen. Of met een WTW-unit, warmteterugwinning. Daarmee kunt u energiebewust ventileren; de binnenlucht wordt afgezogen terwijl verse lucht van buiten het pand in wordt geblazen. De WTW-unit verwarmt of koelt ook de buitenlucht. Zo’n warmteterugwin-installatie is energiezuinig en geschikt bij zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Wilt u ook een slimme oplossing om uw pand te verwarmen of koelen?

Slimme oplossingen om uw pand te verwarmen of te koelen, die krijgt u bij SLIM Installatietechniek. Wij zoeken graag duurzame oplossingen waar zowel de gebruikers van het pand als uw energierekening bij gebaat zijn. Of u nu een bestaand pand bezit of nog een pand moet laten bouwen, vraag ons om advies.