Onze projecten

Een kleine selectie:

Nachtclub De School, Amsterdam

Om een nachtclub in deze voormalige LTS te kunnen beginnen, moest er veel aan het pand aangepast worden. Een uitdagend project waar we met slimme oplossingen een prachtig resultaat hebben neergezet. Zo hebben we de water- en afvoerinstallaties nieuw aangelegd, een horecakeuken gebouwd en de verwarming in het restaurant geplaatst. Ook hebben we samen met een meubelmaker bijzondere urinoirs, hout gegoten in epoxy, geregeld.

Nieuwbouw woonhuis, Amsterdam

Voor een nieuw te bouwen woonhuis in Amsterdam hebben wij een duurzame installatie voor de vloerverwarming geplaatst waarmee de stadsverwarming optimaal kon werken. Daarnaast hebben we de afvoerinstallatie en waterinstallaties ontworpen en geïnstalleerd.

Flatgebouw Graan voor Visch, Hoofddorp

In dit flatgebouw van 54 huishoudens hebben we op verzoek van de VvE een warmtepomp geplaatst die warm water voor het hele gebouw produceert. Deze verduurzaming heeft een besparing op de energiekosten voor alle huishoudens gerealiseerd.
Pension Homeland op het Marine terrein in Amsterdam. Een groot project van SLIM-Installatietechniek.

Hotel Homeland, Amsterdam

Dit hotel in Amsterdam is gevestigd in een oud marinegebouw. De afvoersystemen waren van gietijzer en in slechte staat. Deze voldeden niet meer aan de eisen die een hotel stelt. Daarom hebben we ze geadviseerd om de afvoeren te vervangen door akoestisch gedempte afvoerbuizen zodat het gebruik geen hinder bij de hotelfunctie veroorzaakte. Ook hebben we het installatiewerk voor de keukens ontworpen en geplaatst.
Het Entrepot Restaurant waar SLIM installatie techniek een groot project heeft uitgevoerd

Restaurant Entrepot, Amsterdam

Voor Restaurant Entrepot in Amsterdam hebben we het installatiewerk voor de nieuwe keuken ontworpen en gerealiseerd. Bij die keuken moest ook een oplossing gevonden worden voor de rook die een inpandige barbecue veroorzaakte en waar buren over klaagden. Daarvoor hebben we een rookwasser geadviseerd en geplaatst. Deze reinigt de lucht zodat er geen rookoverlast meer was terwijl de barbecue nog wel volop gebruikt kon worden.

En veel meer…

Natuurlijk zijn er nog veel meer projecten waarvoor we slimme oplossingen hebben ontwikkeld en gerealiseerd. Teveel om op te noemen. Wilt u weten of we ook ervaren zijn in een project dat u voor ogen heeft? Vraag het ons gerust. Met onze ervaring en slimme aanpak kunnen we ook u vast van dienst zijn