Riolering

Ontwerp en aanleg

Essentieel bij elk gebouw; de aanleg van de riolering. SLIM Installatietechniek ontwerpt en installeert de riolering voor gebouwen. Daarbij houden we rekening met de eisen van het pand en het gebruik ervan.

Slimme oplossingen, zoals akoestisch dempende binnenriolering

De riolering in hotels bijvoorbeeld, lopen door heel het gebouw. Is de isolatie in zo’n pand niet optimaal, dan kan het afvoeren van vuil water vervelende geluidsoverlast veroorzaken. Door dan akoestisch dempende binnenriolering te plaatsen, wordt het verblijf in de kamers meteen een stuk aangenamer. Dit soort slimme oplossingen adviseren en installeren wij doordat we met u meedenken en kijken naar de situatie in uw pand.

Bij nieuwbouw, renovaties en verbouwingen

Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties en verbouwingen kunt u voor de installatie van het afvoersysteem bij ons terecht. Om het duurzaam te vernieuwen of zo te ontwerpen dat u er lange tijd zonder zorgen gebruik van kunt maken. Dit doen we voor woningen, hotels, bedrijven, scholen en andere organisaties.

Onderhoud en ontstopping

Verstoppingen aan het riool moeten vlot en goed verholpen worden. Wij beschikken daarvoor over moderne, krachtige apparatuur waarmee we het probleem snel en vakkundig aanpakken. Beter is natuurlijk om verstoppingen of andere problemen aan het riool te voorkomen. Daarvoor regelen we op uw verzoek het onderhoud aan uw riool.

Vakkundige installatie door SLIM Installatie, ook voor het riool

Niets is zo onopvallend als het riool, totdat het niet goed werkt. Voorkom dat en kies voor een vakkundige, slimme installatie. Zowel bij renovaties, verbouwingen als nieuwbouw kunt u daarvoor onze deskundige medewerking inschakelen. Wilt u daar meer over weten? Laten we dan eens kennismaken.