SLIM, het installatiebedrijf in Amstelveen

Voor duurzame en efficiënte installaties

SLIM is het installatiebedrijf in Amstelveen. Sinds 1993 ontwerpen, leveren en onderhouden wij slimme, duurzame en efficiënte installaties aan bedrijven, particulieren en VvE’s. Dit doen we in een grote regio rondom Amstelveen en Amsterdam. Wij voeren werkzaamheden uit in onder meer grote bedrijfspanden en gebouwen, woningen, kantoren, flatgebouwen, schepen, villa’s en hotels. Of dat nu nieuwbouw, verbouw of renovatie is.

Best wel slim

De naam SLIM is niet zomaar gekozen; wij worden graag uitgedaagd en gaan het liefst op zoek naar slimme oplossingen. Ideeën die echt werken en waarmee u en de gebruikers of bewoners van het pand echt gebaat zijn. Doordat de oplossing energiezuiniger is, gezondere lucht oplevert of langer meegaat. Of beter nog, allemaal tegelijk. Die oplossingen zoeken wij voor onze klanten, duurzame oplossingen dus voor technische installaties. En daar moet je best een beetje slim voor zijn.

Ervaren, veel kennis en nieuwsgierig

Natuurlijk zijn we naast slim ook heel ervaren en hebben we veel kennis. Zoals in bouwkunde en thermografie, een manier om te ontdekken wat o.a. warmteverlies of vochtproblemen veroorzaakt. En we volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet, zoals de hydraloop. Dat is een innovatie waarmee water hergebruikt kan worden. Duurzame waterbesparing dus. Slimme ontwikkelingen waar we alles van willen weten om het ook zelf te kunnen toepassen.

Eerlijk advies

Bij SLIM werken we eerlijk. Omdat we ervan overtuigd zijn dat dat het langste duurt. En omdat we graag onze klanten net zo behandelen als we zelf behandeld willen worden. We denken mee, zoeken de beste oplossingen rekening houdend met de kosten, het energieverbruik, de lange termijn en de gezondheid. En is alleen onderhoud of een reparatie voldoende? Dan vertellen we u dat ook. Dat waarderen we zelf namelijk ook.

‘Het werkt’-garantie

Natuurlijk loopt niet altijd alles precies zoals we vooraf hadden bedacht. Zo gaat dat soms. Weet dan dat we terugkomen en net zolang doorgaan totdat het wel gaat zoals het moet gaan. Dat is onze ‘Het werkt’-garantie die we bij elke klus geven. U bent bij ons dus verzekerd van een uitstekende kwaliteit.

Ons team

Het team van SLIM bestaat uit:

Werken in de installatietechniek?

Wil jij ook werken in de installatietechniek met duurzame oplossingen? Als je slim bent, stuur dan ons jouw cv en een motivatiebrief. We horen graag waar je goed in bent of wat je juist wilt leren. En natuurlijk waarom je bij ons installatiebedrijf wilt werken. Wie weet tot snel!