Duurzaamheid

Slimme oplossingen zijn energiezuiniger en gaan langer mee

Bij SLIM Installatietechniek bedenken we graag slimme oplossingen. Maatwerkinstallaties waarbij we rekening houden met het milieu, uw gezondheid en die op termijn goedkoper zijn. Doordat ze energiezuiniger zijn of langer meegaan. Of beter nog, allebei. Duurzame oplossingen dus die we vinden door technieken te combineren. Zo creëren we optimale installaties die het beste passen bij het pand, uw eisen en waar we het milieu nog een handje mee helpen ook

Duurzaam in materiaalkeuzes…

Materiaalkeuze is een manier om duurzaam te zijn. Wij kiezen daarom als het kan voor polypropyleen omdat dat minder belastend is voor het milieu. En we gebruiken isolatiemateriaal dat op de lange termijn goedkoper is en langer goed blijft. In aanschaf is dat niet altijd het meest voordelig, maar uiteindelijk levert het u en het milieu veel op. Een aantrekkelijke optie dus die wij u graag geven.

… en in installaties

Ook met duurzame installaties lopen wij voorop. Niet om altijd het nieuwste van het nieuwste aan te kunnen bieden, maar wel om het beste van het beste bij uw pand mogelijk te maken. Met bijvoorbeeld laadpalen bij uw bedrijf of thuis, warmtepompen om het pand duurzaam te verwarmen of te koelen of met warmteterugwinsystemen als energiezuinige ventilatie. Duurzaamheid is voor ons geen doel, maar het resultaat van de slimme installaties die we ontwikkelen en die maximaal bijdragen aan een gezond leefklimaat, rendabiliteit en natuurlijk het milieu.

Elektrische bakfietsen, langetermijnfocus en een eerlijk advies

Duurzaamheid is voor ons ook een manier van werken. Wij fietsen als het even kan naar onze klanten met onze elektrische bakfietsen vol met materiaal en gereedschap om de installatiewerkzaamheden uit te voeren. Ook kijken we altijd naar de lange termijn, omdat we geloven dat uiteindelijk iedereen daar beter van wordt. Dat ziet u terug in onze keuzes voor materiaal, slimme combinaties van technieken en materialen en een eerlijk advies. Bijvoorbeeld als iets gewoon nog goed genoeg is, dan zeggen we dat ook. Want ook dat is duurzaam.

Wilt u ook duurzame installaties of advies? Vraag het SLIM Installatietechniek

Vindt u duurzaamheid en kwaliteit net zo belangrijk als wij? Dan staan onze slimme oplossingen u vast en zeker ook aan. Vraag ons gerust om advies of een vrijblijvende offerte.